Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@09:52:35 GMT

برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۷۴۹۸

برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت

معاون پژوهش و برنامه ریزی منابع انسانی آموزش وپرورش هرمزگان گفت: یک دوره آموزشی ضمن خدمت مجازی باعنوان آموزش نرم افزار تخصصی شاد ویژه کلیه معلمان، مدیران ومعاونین آموزشی مدارس برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، ابراهیم خوشبخت گفت:در راستای بند 4 مصوبات کمیته آموزش و پژوهش با عنوان القای دانش و مهارت معلمان، مدیران و معاونین آموزشی مدارس و با توجه به شیوع کرونا و آموزش مجازی دانش آموزان با استفاده از نرم افزار آموزشی شاد، یک دوره آموزشی با عنوان " آموزش نرم افزار تخصصی شاد" به میزان شش ساعت ویژه کلیه معلمان (آموزگار، دبیر و هنر آموز) مدیران و معاونین آموزشی به صورت مجازی و الکترونیکی برگزار می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید مجدد بر اقدامات پیشگیرانه در کنترل شیوع کرونا ویروس و لزوم مشارکت مدیران، همکاران اجرایی و آموزشی مدارس، سرایداران و والدین در جهت مدیریت مسائل پیش آمده گفت : دوره مذکور در جهت آشنایی کلی با شبکه آموزشی دانش آموزی ( شاد ) _ روش دریافت  _ نصب و اجرای اپلیکیشن _ ورود و احراز هویت _ انتخاب عضو و مشاهده کلاس ها_تعامل با مخاطبین و تبادل محتوا و....برگزار میگردد .

خوشبخت یادآور شد: محدوده زمانی ثبت نام در دوره مذکور از تاریخ   21  لغایت 24 اردیبهشت ماه جاری و  از طریق سامانه Ltms  بود که فراگیران می بایست با توجه به اطلاعیه های اعلام شده با کاربری و رمز خود وارد سامانه Ltms شده و از درگاه ثبت نام در دوره ها در دوره مذکور ثبت نام می نمودند .

این مقام مسئول اعلام کرد : زمان برگزاری آزمون اصلی  دوره مذکور از طریق سامانه Ltms در روز چهارشنبه سی و یکم اردیبهشت ماه جاری و در سه بازده زمانی ( ساعت 8 لغایت 10، ساعت 10 لغایت 12، ساعت 16 لغایت 18) می باشد.

وی همچنین تصریح کرد : فراگیرانی که موفق به شرکت در آزمون اصلی نشدند یا نمره قبولی را کسب نکردند می توانند در آزمون جبرانی که در روز پنج شنبه تاریخ یکم خرداد ماه جاری در سه بازده زمانی فوق برگزار می گردد، شرکت نمایند.

معاون پژوهش و برنامه ریزی منابع انسانی اداره کل در پایان خاطرنشان کرد: سامانه شاد سامانه آموزش به صورت آنلاین است که برای دانش آموزان و فعالیت های مربوط به آن ها به شمار می آید و دانش آموزان موظف هستند در ساعات مقرر، در کلاس های مجازی شرکت کنند و ورود و خروج دانش آموزان در این شبکه آموزشی ثبت می گردد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش مجازی دانش آموزان دوره مذکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت

معاون وزیر وزارت آموزش و پرورش گفت: در آزمون استخدامی امسال حدود ۲۴ هزار ۸۸۹ نفر در دوره متوسطه جذب می‌شوند که برای این تعداد ۳۸۱ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش مشرق، محمدمهدی کاظمی اظهار کرد: در ۲ سال گذشته یکی از موضوعات اساسی، رویکرد مبتنی بر آمایش منطقه‌ای بوده که بر این اساس وضعیت دانش‌آموزان تا پایان برنامه هفتم پیشرفت و حتی تا ۱۰ سال آینده تحلیل شده است، در واقع آمار جمعیت دانش آموزان دوره ابتدایی و نرخ موالید طی پنج سال گذشته را از سازمان ثبت‌احوال دریافت و برنامه ریزی را متناسب با این اطلاعات انجام داده‌ایم.

تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش‌آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود

وی افزود: بیشتر برنامه‌ریزی‌ها برای دوره دوم متوسطه است که در آنجا تنوع شاخه و رشته وجود دارد که نیازمند برنامه‌ریزی بیشتری هستیم. اما در دوره ابتدایی و متوسطه اول وضعیت درسی ثابت است و همه دانش آموزان یک برنامه درسی را در هر پایه در آموزش عمومی می‌گذرانند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آمارها نشان می دهد که تا پایان برنامه هفتم توسعه روند جمعیت دانش آموزی در دوره متوسطه افزایشی است و باید از نظر فضا و تجهیزات و نیروی انسانی پیش‌بینی لازم انجام شود.

محمد مهدی کاظمی یادآورشد: در وضعیت تحلیل آمار نیروی انسانی امسال، بخش قابل توجه جمعیت استخدامی آموزش و پرورش برای دوره متوسطه در نظر گرفته شده است و رشد قابل توجهی در ۲ سال گذشته در خصوص استخدام دبیر و هنرآموز داشته‌ایم و تعداد هشت هزار نفر برای بخش هنرآموزی جذب خواهد شد.

وی عنوان کرد: براساس مدل شایستگی که پیش‌بینی شده برای انتخاب افراد شایسته‌تر و مطلوب‌تر، شایستگی تخصصی و حرفه‌ای برای دبیرستان و هنرستان را مد نظر خواهیم داشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین در دوره دوم متوسطه به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز، با توجه به اینکه معلمان ۲۴ ساعت و حداکثر در ۴ روز شاغل هستند، می‌توان از ظرفیت دبیران بصورت حق‌التدریس نیز استفاده ‌شود و مشکل جدی برای نیروی انسانی دبیری نخواهیم داشت، ولی در بخش هنرآموزی بدلیل افزایش جمعیت دانش آموزی، می بایست جذب نیروی هنرآموز و استادکار صورت پذیرد.

کاظمی خاطرنشان کرد: هرچند که گستردگی تعداد بازنشستگی معلمان در همین ۲ سال یعنی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ خواهد بود و پس از آن تعداد بازنشستگان روند کاهشی خواهد داشت، با جذب نیروهای فعلی نیاز به معلم در بخش دبیری در آینده تا حدودی تامین می‌شود و با بحران کمبود نیرو مواجه نخواهیم بود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد