Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، اسحاق ابراهیمی گفت: آموزش‌های ضمن خدمت کارآمدترین و قوی‌ترین فرآیند برای انتقال دانش و مهارت به نیروی انسانی است و در عصر حاضر، سازمان‌ها از طریق توانمندسازی کارکنان قادر به پاسخگویی سریع به تغییرات در محیط هستند و اهمیت این موضوع تا حدی است که بدون وجود کارکنان توانمند، سازمان‌ها قادر به دست‌یابی به اهداف خود نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این موضوع که توجه به آموزش پرسنل در مراکزی همچون زندان‌ها از اهمیت به مراتب بیشتری برخوردار است، افزود: طی چند سال گذشته بیش از هر دوران دیگری علوم و تکنولوژی پیشرفت کرده است؛ این تحول و دگرگونی به حدی است که حتی می‌توان گفت قسمتی از اطلاعات بشر منسوخ و اطلاعات و دانش جدید جایگزین آن شده است.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه پرسنل زندان‌ها رسالت دشوارِ اصلاح و بازاجتماعی کردن افراد بزهکار و آسیب دیده جامعه را عهده دار هستند و برای اینکه بتوانند رسالت سازمانی خود را به بهترین شیوه ممکن به پیش ببرند نیاز است که در طول مدت خدمت، دانش و اطلاعات خود در حوزه‌های مختلف زندانبانی را به روز نمایند.

مدیرکل زندان‌های کردستان از شرکت پرسنل زندان‌های کردستان در بیش از ۵۰ عنوان دوره آموزشی ضمن خدمت در طول سال ۹۷ خبر داد و خاطرنشان کرد: میانگین سرانه آموزشی تعریف شده در قانون مدیریت خدمات کشوری برای مدیران ۶۰ ساعت و برای کارکنان ۴۰ ساعت است که خوشبختانه اداره‌کل زندان‌ای کردستان در سال ۹۷ توانست در حوزه آموزش بیش از میانگین تعریف شده عمل نماید.

ابراهیمی یادآور شد: اداره زندان‌های استان در سال ۹۷ سرانه آموزش مدیران را به ۷۵ و سرانه آموزش کارکنان را به ۶۶ ساعت رساند، که این مهم توانست نقش بسزایی در ارتقاء سطح دانش و اطلاعات پرسنل داشته باشد.

این عضو شورای قضائی استان ضمن تقدیر و تشکر از دفتر آموزش و پژوهش سازمان زندان‌های کشور، مناطق ۱۰ گانه آموزشی بالاخص منطقه ۲ همدان در راستای تدوین برنامه‌های آموزشی موثر برای کارکنان زندان‌ها، اضافه کرد: در سال گذشته سهم کارکنان زندان‌های کردستان از دوره‌های آموزشی ۲۲ هزار و ۱۱۲ نفر ساعت بود که از این عدد دو هزار و ۶۱۶ نفر ساعت سهم مدیران و ۱۹ هزار و ۴۹۶ نفر ساعت سهم کارکنان بود.

به گفته ابراهیمی، این آمار و اعدادِ امیدوارکننده حاکی از تلاش سازمان زندان‌ها در راستای ارتقاء دانش و سطح مهارت شغلی پرسنل بوده و قطعا نوید دهند آینده‌ای روشن در حوزه زندانبانی در میهن عزیز اسلامی نیز خواهد بود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

 آیین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمدحسین حمیدی، معاون تربیت و آموزش فراجا با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان تربیت در آموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج