Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ ماشاالله پروین روز شنبه از برگزاری دوره‌های ضمن خدمت حضوری به صورت منسجم و هماهنگ برای همکاران شاغل در نواحی و مناطق خبر داد و افزود: پیشرفت و بالندگی هر کشوری به انسان‌های آن سرزمین بستگی دارد و پیشرفت همه‌ جانبه بدون داشتن انسان‌هایی فرهیخته و نیروی انسانی کارآمد و با دانش، ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: از عوامل مهم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، گسترش همه‌جانبه آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد است که راه را برای پیشرفت جامعه در عرصه‌های گوناگون هموار می‌کند.
او گفت: آموزش، همواره به عنوان وسیله‌ای برای بهبود کیفیت عملکرد و حل مشکلات مدیریت مدنظر قرار می‌گیرد و فقدان آن نیز یکی از مسائل اساسی و حاد هر سازمان است؛ بدین جهت، به منظور تجهیز نیروی انسانی سازمان و بهسازی و بهره‌ گیری هر چه موثرتر از این نیرو، بی‌شک آموزش یکی از مهم‌ترین و موثرترین تدابیر و عوامل برای بهبود امور سازمان به شمار می‌رود.
وی تصریح کرد: تحولات فزاینده در زمینه دانش و فن آوری، نیازهای آموزشی جدیدی را برای مشاغل مختلف به وجود می‌آورد که تحصیلات رسمی و دانشگاهی به تنهایی پاسخگو نبوده و در نتیجه به انواع دیگر آموزش از جمله آموزش ضمن خدمت نیاز است.
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی آموزش و پرورش کرمانشاه، در ادامه عنوان کرد: آموزش ضمن خدمت در حقیقت دانش جدیدی را در سبد آموزش‌های قبلی دانش‌آموختگان قرار داده و آنان را به همراه پیشرفت علوم و فنون نوین، پیش می‌برد.
او با بیان اینکه توسعه آموزش‌ها در بهبود کیفیت نظام آموزشی اثر مطلوب خود را به جای می‌گذارد، گفت: از طرف دیگر، آموزش معلمان به عنوان کلید طلایی توسعه، یکی از عوامل اصلی و ارکان مهمی است که آموزش ‌و ‌پرورش و در یک کلمه «کشور» را به پویایی و نهایت کارایی و اثربخشی می‌رساند.
پروین در ادامه با توجه به نیاز بروز رسانی اطلاعات همه معاونان، کارشناسان و کارشناس ﻣﺴﺅولان اداره کل و ادارات شهرستان‌ها، نواحی و مناطق، درباره دوره‌های اجرایی ضمن خدمت تخصصی گفت: این دوره‌ها با حضور بیش از یک هزار و چهار نفر با میانگین 24 ساعت برای هر نفر و در مجموع بیش از 16هزار و 64 نفرساعت با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان، معاونان، مدرسان استانی و روسای ادارات و گروه‌های داخلی اداره کل استان، از ابتدای سال تحصیلی جاری با برنامه‌ریزی معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی در پژوهش‌ سرای دانش‌آموزی ناحیه یک در حال اجراست.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت، حدود 325 هزار دانش آموز و 26 هزار نفر فرهنگی دارد.
3033/8066
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان اجتماعی و فرهنگی دانش آموز نیروی انسانی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد

خواجه‌ای رییس آموزش و پرورش بافق در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان گفت: سال تحصیلی جدید را با کمبود بیش از ۲۰۰ معلم آغاز کردیم و از طرف دیگر به علت مهاجرپذیر بودن شهرستان به علت وجود معادن، بالاترین تراکم دانش آموزی استان مربوط به بافق است.

او افزود: در سند تحول بنیادین مطرح شده بود که دانشگاه فرهنگیان باید مجددا به نسبت نیروی بازنشسته، نیرو بگیرد، اما متاسفانه این مقوله مغفول مانده و به تبع خروجی بازنشستگی، ورودی نداشتیم. 

خواجه‌ای تصریح کرد: ۶۵ درصد نیرو‌های مقطع متوسطه ما، بازنشستگان هستند. 

او ادامه داد: از ۵۳۰ نفر شرکت کننده آزمون استخدامی، تنها ۵ مرد بافقی شرکت کرده بودند و همین دلیل کمبود نیروی معلم مرد در مفطع ابتدایی است. 

خواجه‌ای خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تا کنون، بالغ بر ۴ میلیارد تومان (از جمله ۷۱۹ میلیون تومان برای هزار صندلی، ۷۶۰ میلیون تومان برای میز و صندلی معلم، ۶۵۰ میلیون تومان برای دستگاه کپی، ۸۰۰ میلیون تومان حصارکشی یکی از مدارس، ۵۰۰ میلیون تومان برای تعمیرات مدارس و..)، از سوی فرمانداری بافق به آموزش و پرورش شهرستان کمک شده است. 

او تصریح کرد: نوسازی مدارس استان تاکنون ۵۵ میلیارد تومان به بافق کمک کرده است. 

رئیس آموزش و پرورش بافق گفت: باتوجه به گفته استاندار در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی، ۲۰ درصد از منابع درآمدی شهرستان و استان باید به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند، اما هنوز اجرایی نشده است. 


او افزود: برای انگیزه دهی به دانش آموزان در تحصیل، در حوزه آموزش در نقطه پیک که سال دوازدهم است درمورد فرصت‌های مطالعاتی، مشاور، روش‌های مطالعاتی و... برنامه ریزی داریم. 

خواجه‌ای بیان کرد: در حوزه پرورش و مشاوره‌ای نیاز ما بیش از اینهاست؛ تنها یک مشاور آقا و سه مشاور خانم در سطح شهرستان داریم و با وجود این، سهمیه‌ای برای ما درنظر گرفته نشده است. 

او ادامه داد: درنظر داریم دوره‌های دانش افزایی روانشناسی، تربیتی و توسعه شخصیتی، برای معلمان برگزار شود تا بخشی از این نیاز برطرف شود. 

رئیس آموزش و پرورش بافق گفت: ۱۰-۱۲ تا از پست‌های اداری ما خالی است و نیروی تخصصی نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان