Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: به منظور توانمندسازی نیروهای شاغل در مدارس استثنایی و به روز بودن این نیروها، 60 دوره آموزش تخصصی ضمن خدمت برای معلمان در سال 96 در نظر گرفته شده است.

مجید قدمی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا اظهار کرد:سهمیه استان ها برای حضور در این دوره ها تعیین شده است و اکنون بخشی از نیروهای انسانی آموزش و پرورش استثنایی از طریق دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان و مابقی آن با جذب لیسانس آزاد تأمین می شود؛ از این رو برای ارتقای اطلاعات تخصصی این افراد در حوزه های کارورزی، کاربینی و تدریس و کسب مهارت های لازم دوره های تخصصی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: آخرین اطلاعات و آموزش های ضمن خدمت زیر نظر سازمان آموزش و پرورش استثنایی و در حوزه آموزش دانش آموزان استثنایی شامل ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی، کم توان و اوتیسیم در اختیار معلمان و مربیان آموزش و پرورش استثنایی قرار داده خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه خدمات حمایتی برای مدارس استثنایی، امسال طبق برنامه به تمامی استان ها ابلاغ شده است، اظهار کرد: طرح خدمات حمایتی در تمام مدارس استثنایی کشور اعم از پرداخت هزینه‌های درمانی، دارویی و توانبخشی دانش آموزان استثنایی در سال تحصیلی 96 ادامه خواهد داشت.
قدمی در خصوص تأمین نیروهای انسانی لازم برای مدارس استثنایی گفت: مجوز تأمین نیروی مدارس استثنایی اخذ شده است و طبق هماهنگی های به عمل آمده با دانشگاه فرهنگیان، بالغ بر یک چهارم از این نیروها، بخشی از طریق جذب آزاد و معلمان استثنایی سال آخر خدمت و در عین حال داوطلب ادامه کار استفاده شود ؛ ضمن اینکه به استان ها اجازه به کارگیری از نیروهای مورد داده شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود: سال تحصیلی 97 - 96 را به خوبی آغاز کردیم تمامی کتاب های دانش آموزان به وقت به دست آنها رسید و تا کنون گزارشی مبنی بر کمبود در این زمینه دریافت نشده است.
وی افزود: 132هزار دانش آموز در یکهزار و 770 مدرسه استثنایی کشور، سال تحصیلی خود را آغاز کردند.
قدمی از برگزاری مسابقات پارالمپیک با حضور دانش آموزان استثنائی در 24 مهر ماه هم خبر داد و اظهار کرد: مسابقات ورزشی دانش آموزان استثنایی در طول تابستان به خوبی برگزار شد و رقابت های ورزشی با همکاری کمیته ملی پارالمپیک در روز جهانی پارالمپیک در تهران برپا می شود.
فراهنگ ** 1417 ** 1776
خبرنگار: سیدمهدی حسینی * انتشار: لیلا خطیب زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۳۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دولت روسیه از سال تحصیلی آینده، به دانش‌آموزان دبیرستانی نحوه ساخت و پرواز پهپادهای انتحاری را که در حال حاضر در جنگ علیه اوکراین کاربرد دارند، آموزش می‌دهد.

بر پایه برنامه جدید دولت روسیه، قرار است مدارس و دانشگاه‌ها به آموزش‌های نظامی بیشتر توجه کنند تا نسل‌های جدید برای جنگ آمادگی داشته باشند. امسال بناست وزارت آموزش و پرورش روسیه بیش از ۱۷ هزار فروند پهپاد را خریداری کند. اما پرسشی که مطرح است، آن است که آیا معلمان دانش کافی از کار با پهپاد و انتقال آن دانش به دانش‌آموزان خود را دارند یا نه.

امکان دیگری که مد نظر سیاستمداران روسی است آن است که از سربازان و نیروهای نظامی برای آموزش کار با پهپادها در مراکز آموزشی نوجوانان بهره بگیرد.

برای آن که از ابتدای سال جاری آموزش پهپادهای نظامی در دروس دبیرستان‌ها گنجانده شود، قرار است معلمان کار را از ماه ژوئیه سال جاری در بیش از ۵۰۰ مدرسه آغاز کنند. آندره بلوسف معاون نخست وزیر روسیه در این زمینه در جلسه کابینه گفت: «لازم است اطمینان حاصل شود که برنامه از اول سپتامبر کاملاً آماده است.»

هدف نهایی کرملین آن است که تا پایان سال ۲۰۳۰ میلادی، ۴ هزار و ۸۷۲ کلاس درس تخصصی هدایت پهپاد در مدارس و ۳۸۰ مرکز آموزش عملی مجزا در سراسر کشور وجود داشته باشد. 

اگرچه در روسیه کاربرد پهپادهای غیرنظامی در بسیاری از بخش‌ها از کشاورزی گرفته تا زیرساخت‌های صنعتی رواج دارد، اما کرملین توجه خود را بیشتر به کاربردهای نظامی این ابزار معطوف کرده زیرا چنان که ثابت شده که پهپادها عاملی متفاوت در جنگ‌های مدرن هستند.

خود ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در ۲ فوریه اعتراف کرد که کمبود پهپاد یک مشکل جدی برای سربازانش است و گفت: «متاسفانه، هنوز کارهایی در این بخش وجود دارد که باید انجام شود.» او که در مراسمی با عنوان «همه برای پیروزی!» سخنرانی می‌کرد، افزود: «این یکی از پاشنه‌های آشیل ماست.»

دولت روسیه اذعان دارد که آموزش ندیدن معلمان برای تدریس کار با پهپاد یک چالش است. با این حال، ارتش به تدریج شروع عادی‌سازی مباحث نظامی در مدارس کرده و بازدید کهنه‌سربازان از مدارس از سال گذشته به روندی عادی بدل شده است.

کرملین همچنین یا ارائه آموزش‌های اولیه نظامی به افراد زیر سن قانونی قبل از فراخوانی خدمت اجباری بین سنین ۱۸ تا ۳۰ سال، سنت شوروی را در مؤسسات آموزشی احیا کرده است.

طبق قانون روسیه اعزام کودکان به جنگ ممنوع است و فرماندهان نظامی این کشور تلاش می‌کنند نیروهای تازه استخدام شده را متقاعد سازند که با ارتش قرارداد حرفه‌ای امضا کنند تا بتوانند به جبهه جنگ در اوکراین اعزام شوند.

درس جدیدی که قرار است از این پس در دبیرستان‌ها آموزش داده شود، «مبانی امنیت و دفاع از میهن» نام دارد و از اول سپتامبر آینده تدریس می‌شود. این درس با ۳۶ ساعت در سال شامل آموزش نظامی اولیه در دو سال آخر دبیرستان از جمله استفاده از سلاح گرم است. دانش‌آموزان در این درس همچنین با ساختار ارتش آشنا می‌شوند و نحوه انجام کمک‌های اولیه را آموزش می‌بینند.

جنگ فرسایشی در اوکراین تغییراتی را در جامعه روسیه ایجاد کرده است. در اوایل سال ۲۰۲۲، کرملین تلاش کرد تا مردم را از آنچه که جنگی که همچنان آن را «عملیات نظامی ویژه» می‌نامد غافل نگه دارد، اما بن بست ایجاد شده در جبهه نبرد، نظامی شدن تدریجی همه لایه‌های جامعه روسیه از جمله مدارس را به همراه داشته است.

در آغاز سال تحصیلی ۲۰۲۲ یک فعالیت اجباری جدید به نام «مکالمات مهم» به کار مدارس اضافه شد که در آن دانش‌آموزان هر دوشنبه شعارهای دیکته شده توسط کرملین را یاد می‌گیرند. از جمله آنها یک دوره میهن‌پرستی است که در آن کودکان ۱۰ ساله شعارهایی همچون «برای وطن از توان و از جان دریغ نکنید»، «سعادت میهن از خود زندگی ارزش بیشتری دارد» و «مردن برای وطن ترس ندارد» را می‌آموزند.

در سال تحصیلی ۲۰۲۳ نیز ولادیمیر مدینسکی، مشاور پوتین و رئیس تیم مذاکره‌کننده او در اوکراین کتاب‌های تاریخ دبیرستان را بازنویسی کرد. مدینسکی مدعی شد که ضرورت «بازنویسی بنیادین» کتاب‌های درسی تاریخ از دهه‌های آخر اتحاد جماهیر شوروی تا کنون، از جمله در دوران جنگ علیه اوکراین، احساس می‌شده است.

 

دیگر خبرها

  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم