Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش، از برگزاری بیش از ۶۰ میلیون نفر ساعت، آموزش ضمن خدمت برای فرهنگیان در سال ۹۵ خبر داد و گفت: این میزان باید به حدود ۹۰میلیون نفر ساعت برسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، اسفندیار چهاربند با اشاره به این مطلب که نیازمندی های معلمان که برگزاری دوره های ضمن خدمت، یکی از آن هاست، باید به صورت مطلوب ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهاربند با یادآوری علاقمندی معلمان برای توسعه حرفه ای خود اضافه کرد: برگزاری دوره‌های ضمن خدمت با کیفیت‌ مطلوب موجب ارتقای منزلت معلم در مدرسه و کلاس درس می شود.

وی درباره «سنجش صلاحیت حرفه‌ای نیروهایی که در دوره یکساله آموزش برای تدریس شرکت می‌کنند»، گفت: مسیر اصلی تعلیم و تربیت، دوره تعهد دبیری ۴ ساله است و در سند تحول بنیادین تأکید برآن است که آموزش و پرورش از دوره دیپلم جذب نیرو کند و ۴ سال آنان را تربیت کند و حقوق پرداخت نماید تا آن ها انگیزه لازم را داشته باشند.

رئیس مرکز برنامه ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اساسنامه دانشگاه فرهنگیان که در آن دوره‌های یکساله‌ آموزشی پیش‌بینی شده است، گفت: در دوره ۴ساله برنامه درسی دو بخش دارد که یکی دانش نظری موضوعی و بخش دیگر، مهارت‌های معلمی است. از مجموع ۴ سال، بیش از ۲ سال آموزش، به دانش موضوعی پرداخته می‌شود و نزدیک ۲ سال نیز مهارت‌های معلمی آموزش داده می‌شود.

چهاربند یادآور شد: در دوره یکساله آموزش معلمان به دانش موضوعی پرداخته نمی‌شود؛ زیرا فرد در دانش موضوعی دارای آگاهی دانشگاهی است و کمبود آن در مقایسه با دوره ۴ ساله، در قالب مهارت‌های معلمی باید کامل شود.

وی تصریح کرد: اگر تقویم اجرایی، برنامه درسی و اساتید دوره یکساله آموزش به خوبی مهیا شود، این دوره‌ها تأثیرگذار خواهد بود.

رئیس مرکز برنامه ریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تشکیل کمیته‌ای در مرکز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: این کمیته برای کیفیت‌بخشی به دوره یکساله آموزش، از تقویم اجرایی گرفته تا تأمین اساتید، محتوا و دوره کارورزی، اقدام می کندتا خروجی‌های این دوره مطلوب‌تر باشد.

چهاربند خاطرنشان کرد: در سال گذشته برای اولین بار در طول تاریخ تربیت معلم کشور آزمونی برای فارغ‌التحصیلان این دوره تحت عنوان «آزمون اصلح» برگزار شد که علاوه بر نمرات قبولی که این افراد اخذ کرده بودند، باید در این آزمون نیز شرکت می‌کردند تا تراز استانداردهای معلمی را به دست آورند.

وی گفت: تنها حدود ۳۵ درصد از ۵ هزار نیرویی که سال گذشته جذب آموزش و پرورش شدند، توانستند در دو نوبت این آزمون را طی کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • روایت معلمی با عشق و ایثار فراوان
  • تغییر زمان برگزاری یک آزمون استخدامی